Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

Yab Yum / het beroemste bordeel van de wereld

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789048802333

Uitgever

Carrera, 2009

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

NIEUW (nog in oorspronkelijk folie verpakt), paperback, 270pp, kleurenfoto-illustraties

Meer info
Samenvatting
In de wereld van het grote geld, mooie vrouwen en exclusieve champagne was Yab Yum decennia lang het toonbeeld van luxueus vertier waar geen wens te gek was. De markante geschiedenis van Yab Yum laat zich lezen als een thriller, een schelmenroman en zelfs als origineel management handboek. Gentleman -gelegenheidgever Theo Heuft vertelt openhartig over:
¿ de Harde Misdaad & de Geniale Marketing;
¿ de Ambtenaren & de Andere Afpersers;
¿ de Mooie Meiden & de Kapitaalkrachtige Klanten;
¿ het Overwinnen van zijn Gokverslaving;
¿ het Ongeëvenaarde Succes & de Leerzame Mislukkingen. Als geen ander schetst hij de veelvormige geschiedenis van zijn men¿s club, waar geslaagde zakenlieden, bekende Nederlanders en langzamerhand ook steeds meer mensen uit de onderwereld hun gerief zochten, en die tot de verbeelding sprak van heel Nederland. Alles komt aan bod: van het stoutmoedige begin tot de onvoorstelbare hoogtijdagen; van de dwerg die in bont gerold wilde worden tot de listigste marketingstunts. Alles... tot en met het grimmige einde.
Stokroosboeken Zutphen

Mailtjes die via Boekwinkeltjes worden verzonden komen nog wel eens in de SPAM terecht. Controleer ook hier svp. Alle boeken worden zorgvuldig omschreven. Verzendtarief brievenbuspakjes Nederland per post.nl. (thans euro 3,95). Pakketpost wordt verzonden voor euro 6,25.

Voorheen Antiquariaat de Stokroos. 25 jaar ervaring, maar wegens pensionering nu als particulier nog steeds met boeken in de weer. Grote algemene voorraad van prima kwaliteit. Accent op boeken over planten, dieren en geschiedenis. Wij verzenden onze boeken dagelijks. De boeken worden verpakt in een bubbeltjesfolie enveloppe of in een doos(je).

Nieuwste boeken vanStokroosboeken

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren