Titel

Liefde en bedrijfsspionage

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

8710952924522

Uitgever

het spectrum

Prijs

1,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

zgan 1e druk 1985, 159 pag

Meer info
Een schoonheid van een vrouw met een prachtige baan... ziedaar Colette, inkoopmanager van het grote, exclusieve modehuis Habitat. Ze heeft een lauwwarme relatie met Jasper, de presentator van een praatshow op TV. Maar haar grote, niet uitgesproken liefde is voor haar directeur Rogier Beyls. Het is wederzijds, maar ja... het werk gaat voor het meisje. Temeer omdat ze samen een gewaagd zakelijk plan hebben ontwikkeld, dat slagen móet om het voortbestaan van Habitat te verzekeren. Maar de concurrentie ligt op de loer, dankbaar gebruik makend van de wraakzucht van Rogiers ex-vrouw Rebecca, een van de grootste aandeelhouders van Habitat. In haar rancune zet Rebecca heel wat op het spel, maar daar komt ze pas later achter. Te laat voor haar ambitieuze plannen?
Ook Colette raakt in de knel als ze ervan verdacht wordt de concurrentie informatie van Habitat in hadden te hebben gespeeld. Wie de schuldigen zijn zal blijken, waarna recht en liefde zullen zegevieren.
Afbeeldingen
Alphen, Svetlana van - Liefde en bedrijfsspionage
De Tresoor Lage Zwaluwe

Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. Afhalen kan in Lage Zwaluwe of in Dordrecht. Opruiming van mijn boekenverzameling, het loopt anders uit de hand! Kijk ook eens naar de mogelijkheid van meerdere boeken om de verzendkosten te drukken

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Tresoor.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Tresoor
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Tresoor een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Tresoor vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Tresoor kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren