Titel

Een vrouw van de wereld

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789026971259

Uitgever

Unieboek BV

Prijs

4,45(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1990, Gebonden met gave boekomslag boek is als nieuw

Meer info
Kate Killinger is een ambitieuze vrouw van de wereld, vastbesloten om van haar eigen krantenimperium een daverend succes te maken. In het Amerika van de jaren dertig gaat zij tot het uiterste om daarin te slagen. Haar enige zwakte: haar passie voor H.H. Rourke, een briljant journalist met een zesde zintuig voor sensationele primeurs. In de strijd tegen haar vader, een machtige en nietsontziende persmagnaat, kan de mooie Kate ondanks alles haar enige echte liefde niet vergeten. Rourke trekt inmiddels door China, waar het revolutionaire Rode Leger bezig is aan de Lange Mars. Daarna doorkruist hij het door de burgeroorlog geteisterde Spanje, reist door Cuba en Abessinië, en doorstaat duizend gevaren op zijn onvermoeibare jacht naar nieuws. Hij heeft besloten zichzelf door reizen en gevaren zo veel afleiding te bezorgen, dat hij geen tijd meer heeft voor zijn intense maar onmogelijke verlangen naar Kate. Zowel Kate als Rourke zijn vastbesloten hun sporen op de wereld achter te laten - maar Kate is feller en vooral ongeduldiger dan de kalme, staalharde Rourke. Zij ontmoet tijdens haar koortsachtige zoektocht naar financiers voor haar krankt de allerberoemdste persoonlijkheden uit haar tijd, waaronder William Randolph Hearst, en ze neemt in haar overmoedige, verbitterde gevecht tegen haar vader angstaanjagend grote risico's. Risico's waarbij ze uiteindelijk een geduchte bondgenoot nodig zal hebben. Zal H.H. Rourke haar te hulp komen en zich opnieuw laten verleiden door deze veeleisende maar betoverende vrouw? Zal Kate haar koppige trots opzij kunnen zetten en de steun accepteren van haar grote liefde - de vader van haar kind?
Afbeeldingen
Sulitzer, Paul-Loup; vert: Cuijlenborg, Hans van - Een vrouw van de wereld
De Tresoor Lage Zwaluwe

Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. Afhalen kan in Lage Zwaluwe of in Dordrecht. Opruiming van mijn boekenverzameling, het loopt anders uit de hand! Kijk ook eens naar de mogelijkheid van meerdere boeken om de verzendkosten te drukken

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Tresoor.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Tresoor
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Tresoor een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Tresoor vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Tresoor kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren