Titel

Zoek geen antwoord

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

12,00

Bijzonderheden

als nieuw, nieuwstaat

Meer info
Hoe kunnen we in relatie tot anderen leven? Hoe vormen we onze relaties en gemeenschappen, voeden we onze kinderen op en zorgen we voor onze ouderen? En hoe gaan we om met het lijden om ons heen?
Dit zijn enkele vragen die tijdens het onderzoek in Zoek geen antwoord aan bod komen. De antwoorden op zulke vragen hebben, aldus Steven Harrison, altijd voor verdeeldheid gezorgd, omdat er zoveel verschillende antwoorden mogelijk zijn. Maar stel dat we die vragen gewoon leven? Dat we ze gebruiken als leidraad voor ons leven en onze maatschappij baseren op ontdekking en onderzoek?
Door open vragen te stellen en bij de vraag te blijven, bestaat de kans dat we het patroon dat wij over de werkelijkheid leggen, doorzien en kunnen ontdoen van de boeien van alle mogelijke ideologieën, meent Harrison. Hierdoor wordt het leven een directe uitdrukking van de eenheid die het in beginsel is.
In de inspirerende dialogen in Zoek geen antwoord legt Steven Harrison, auteur van o.a. de bestseller Doe niets, met grote helderheid de mechanismen van het denken bloot. Op originele wijze analyseert hij de levensvragen die iedereen heeft en breekt stap voor stap de heersende spirituele, therapeutische en doe-het-zelfmethoden af waarmee we onszelf alsmaar proberen te veranderen.
‘Harrison biedt een uitweg uit onze culturele mindtrap. De dialogen staan op één lijn met die tussen David Bohm en Krishnamurti en Castaneda en Don Juan.’
Joseph Chilton Pearce, auteur van The Crack in the Cosmic Egg
‘Net als Socrates wandelt Harrison langs de vele vragen die het moderne leven oproept. Zijn boek zal degenen die zich reeds verdiept hebben in de onvolkomenheden van het denken en zoekers naar de ‘echte werkelijkheid’ zeker prikkelen en stimuleren.’
George A. Maloney, auteur van Inward Stillness

ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Harrison , Steven - Zoek geen antwoord
Harrison , Steven - Zoek geen antwoord
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren