Titel

Als wij ook eens wat mogen zeggen

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Ploegsma

Prijs

3,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1979, ingebonden, harde kaft, 168 pp, zgan

Meer info
diverse illustratoren

Van de achterzijde:
De conferentie, die ter gelegenheid van het jaar van het kind in de flevopolder werd georganiseerd. Afgevaardigden uit alle landen van de wereld maakten de officiële en zeer feestelijke opening mee. Onze ministerpresident heette iedereen welkom. Het unieke van deze bijeenkomst was, dat de aanwezigen en sprekers allemaal jonge mensen waren. Zij spraken over elkaars landen en hun manier van leven, maar wisselden natuurlijk ook van gedachten over hun toekomst
Nederland had de organisatie op zich genomen, nadat drie scholieren plannen hadden gemaakt om een Partij van het Kind op te richten en om leeftijdgenoten uit te nodigen voor een groot tentenkamp.
Of de kinderen werkelijk de kans kregen om te doen en te zeggen wat ze wilden, hoe de conferentie is verlopen en wat er allemaal aan vooraf is gegaan, zullen negentien bekende schijvers en tekenaars laten zien in dit boek, dat na afloop bij uitgeverij Ploegsma werd uitgegeven
Afbeeldingen
Diverse auteurs - Als wij ook eens wat mogen zeggen
Diverse auteurs - Als wij ook eens wat mogen zeggen
Diverse auteurs - Als wij ook eens wat mogen zeggen
De Drukpers Tiel

Ik verkoop kinderboeken voor alle leeftijden.
De boeken zijn overwegend in goede staat tot zo goed als nieuw.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Drukpers.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Drukpers
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Drukpers een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Drukpers vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Drukpers kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren