Titel

Kaarten schilderen met Folk Artverf

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789021333731

Uitgever

Cantecleer

Prijs

2,50

Bijzonderheden

2003, 48pp, Doeboekjes

Meer info
De 'FolkArt OneStroke'-schildertechniek is de populairste verftechniek in Amerika. Ook in Nederland maken we nu kennis met het schilderen met slechts een penseelstreek. Hiervoor wordt het penseel gevuld met twee of meer kleuren verf en zet men in een streek een compleet blad. Het boek beschrijft aan de hand van duidelijke voorbeelden en oefenbladen boe je bij deze techniek te werk moet gaan. Zo maakt u prachtige sfeervolle en kleurrijke kaarten voor elke gelegenheid! In korte tijd wordt iedereen een 'OneStroker'. Voor beginners en gevorderden.

FolkArt: met een penseelstreek de mooiste dingen op papier zetten. Het betreft dan bloem- en bladmotieven. In dit boekje worden door middel van deze techniek wenskaarten gemaakt. Het is een nieuwe techniek, die veel oefening vereist. Hiervoor zijn oefeningen opgenomen in dit boek. Duidelijk omschreven werkwijze, ondersteund door vele illustraties. Er dient veel basismateriaal aangeschaft te worden, maar je kunt hiermee lang vooruit. Een aanrader voor zowel de onervaren hobbyist die deze nieuwste hobbytechniek onder de knie wil krijgen, als voor de meer ervarene die nieuwe ideeën wil opdoen. Een actueel boek vanwege de introductie van de FolkArt-techniek in Nederland.
Afbeeldingen
Sprakel, Diny & Fransen, Annie - Kaarten schilderen met Folk Artverf
ikhebaleenboek Uitgeest

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel ikhebaleenboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met ikhebaleenboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en ikhebaleenboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ikhebaleenboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • ikhebaleenboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren