Titel

Nieuwe maan / luxe editie

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789022553510

Uitgever

Boekerij

Prijs

12,50

Bijzonderheden

2010, Gebonden

Meer info
In cassette een mooi ingebonden boek met mooie decoratieve figuren en fraai foto van een tulp.

Fraai papier.

Over Stephanie Meyer is het volgende te vinden:

Stephenie Meyer (1973 - )is een Amerikaanse Young Adult fictie schrijfster die het meest bekend is geworden door haar vampieren romantische serie The Twilight Saga. De serie was een wereldwijde hit met meer dan 100 miljoen verkochte exemplaren en 27 vertalingen. Meyer was de best verkopende auteur in Amerika in 2008 en 2009 met in 2008 Twilight als best verkopende boek. Met haar eerste titel zette Time Magazine haar neer op plek nummer 48 op de lijst van 100 meest invloedrijkste personen in 2008. In datzelfde jaar was ze toegvoegd aan de Forbes top 100 beroemdheden en in 2009 op plek 26 als de meest machtige beroemdheid met haar jaarlijkse inkomen van meer dan 50 miljoen dollar.
De inspiratie voor Twilight kwam tot Stephenie in een droom op 2 juni 2003. Ze droomde over een menselijk meisje en een vampier die op dit meisje verliefd was maar tegelijkertijd verlangde naar haar bloed. Gebaseerd op deze droom besloot Meyer een draft te schrijven wat later hoofdstuk 13 werd in het eerste deel. Binnen drie maanden wist ze haar droom te transformeren tot een compleet boek. Meyer had niet de intentie een boek te schrijven, maar schreef puur voor haar lol. De reactie van haar zus op het boek was enthousiast dat deze pushte om het boek aan te bieden bij een uitgeverij. Binnen een maand na publicatie stond haar boek op nummer 5 in de New York Times Bestseller lijst en steeg later nog naar de eerste plek.

Inhoud:

Voor Bella Swan is slechts één ding belangrijker dan het leven zelf: Edward Cullen. Maar verliefd zijn op een vampier is nog veel gevaarlijker dan ze ooit had kunnen denken. Edward heeft Bella al eens gered uit de klauwen van een slechte vampier, maar nu hun gewaagde relatie alles wat hen lief is bedreigt, komen ze pas in de problemen.

Nieuwe maan is het tweede deel in de bloedstollende Twilight-serie van Stephenie Meyer.
Afbeeldingen
Meyer, Stephenie - Nieuwe maan / luxe editie
Meyer, Stephenie - Nieuwe maan / luxe editie
Meyer, Stephenie - Nieuwe maan / luxe editie
Meyer, Stephenie - Nieuwe maan / luxe editie
Sterrenkijker Appingedam

Bij Sterrenkijker zijn voornamelijk tweedehands boeken te koop. Lichte gebruikssporen zijn te verwachten en normaal. Kleine onvolkomenheden zoals een naam of opdracht op het schutblad en ingeplakte ex librissen of een incidenteel ezelsoor, horen bij gebruikte boeken. Alle boeken zijn compleet tenzij anders beschreven. Als een boek juist heel erg goed is of een zeer fraai exemplaar, wordt dat vermeld. [.....]

Verkochte boeken worden twee week gereserveerd. Als er binnen die tijd geen reactie of betaling heeft plaatsgehad, komt het boek weer terug in de verkoop. [.....]

A message for book enthousiasts and bibliophiles outside the EU: due to the high shipping costs the majority of all foreign orders are cancelled by buyers. Please inform about the shipping costs before ordering. Thank you in advance.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Sterrenkijker.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Sterrenkijker
  • Na uw bestelling ontvangen u en Sterrenkijker een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Sterrenkijker vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Sterrenkijker kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren