Titel

het Sollicitatie Handboek

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Bert Bakker

Prijs

12,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback Als nieuw

Meer info
Heeft het zin om een open sollicitatiebrief te sturen naar een ministerie? Hoe werken werving- en selectiebureaus ei, wat kunnen die voor mij betekenen? Hoe vindt een headhunter mij? Hoe leg ik contact als ik eigenlijk niemand durf te vragen naar een baan? Waar vind ik vacaturebanken op Internet?

Sollicitanten moeten aan steeds hogere eisen voldoen: hun brieven moeten opvallen, in het gesprek moeten ze zich flexibel, vakkundig en sociaal vaardig opstellen, en dan is er nog het psychologisch onderzoek.

Dit boek is een wegwijzer voor iedereen die de arbeidsmarkt betreedt, of het nu gaat om de eerste baan na het afstuderen aan hbo of universiteit, of om een latere stap in de carrière. De auteurs geven een overzicht van de loopbaanperspectieven op het gebied van management, techniek, financiën, commercie, automatisering en personeel en organisatie. De meest gebruikte werving- en selectiemethoden komen aan bod, evenals praktische aanwijzingen om daarmee om te gaan.

Ook sollicitanten zelf komen aan het woord: over hoe een netwerk hun de baan bezorgde, over de gouden brief, over de blunders tijdens het eerste gesprek, over het assessment center als spiegel en over gedurfde salarisonderhandelingen.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren