Titel

De hartslag van de wereld

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789085060505

Uitgever

SUN

Prijs

7,00

Bijzonderheden

2005, 191pp, paperback, gebruikt

Meer info
Sloterdijk en Finkielkraut: waarschijnlijk de twee meest gelezen en geliefde filosofen onder het Nederlandse publiek. In Hartslag van de wereld stellen ze elkaars idee n op de proef. In korte statements en reflecties zoeken beide filosofen
gezamenlijk naar een nieuwe theorie van de mondialisering: de wereld is ons kloppende hart, maar ook die vreemde globe waarop we ons nooit veilig zullen voelen. Een fascinerende ontmoeting tussen de ironische observator Sloterdijk en de vurige moralist Finkielkraut.

Finkielkraut en Sloterdijk behoren tot de meest spraakmakende filosofen van deze tijd. Beide auteurs spreken een breed publiek aan, binnen maar ook buiten de filosofie.

Uitgeverij Boom bereidt momenteel twee nieuwe grote titels van Sloterdijk voor: een tweede band van Sferen die zal bestaan uit Sph ren III ( Sch ume ), en het nieuwe Im Weltinnenraum des Kapitals dat in 2005 in Duitsland verschijnt.
Afbeeldingen
Sloterdijk, P. - De hartslag van de wereld
ikhebaleenboek Uitgeest

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel ikhebaleenboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met ikhebaleenboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en ikhebaleenboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ikhebaleenboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • ikhebaleenboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren