Titel

De keizer van Ocean Park

Schrijver
ISBN

9789023401056

Uitgever

Bezige Bij, De

Prijs

2,00

Bijzonderheden

2002, 734pp, In Goede Staat

Meer info
Een grootse, van spanning doordrenkte roman die getuigt van een scherp sociaal inzicht. 'De keizer van Ocean Park' speelt zich af in het milieu van zwarte 'upperclass'-families aan de Oostkust - die de zomer doorbrengen in hun buitenhuisje in Martha's Vineyard - en de elitaire wereld van een top-universiteit.
De 'keizer' is Oliver Garland, een Afro-Amerikaanse rechter die onder verdachte omstandigheden sterft. Tijdens zijn carrière maakte Garland - briljant, conservatief en berucht vanwege een controversiële reputatie - veel vijanden. Hij kreeg de grootste beloning die een rechter zich maar kan wensen: een benoeming in de Supreme Court. Door een smet op zijn verleden werd hij echter gedwongen zich terug te trekken en moest hij voor het oog van de camera en dat van zijn eigen gezin een diepe vernedering ondergaan. Het leidde tot een nationaal schandaal en een persoonlijk trauma dat hij nooit te boven kwam.
Nu, jaren later, brengt de dood van de rechter een nog grover schandaal aan het licht. Is Garland vermoord? Hij heeft een merkwaardig bericht achtergelaten voor zijn zoon Talcott, aan wie hij de afhandeling van een paar 'zaakjes' heeft toevertrouwd. Het blijkt te gaan om een mysterie dat allen Tal kan oplossen - en uitsluitend door de dubbelzinnigheden van het turbulente verleden van zijn vader bloot te leggen - maar niet zonder er zijn huwelijk, reputatie én zijn leven voor op het spel te zetten.
Afbeeldingen
Carter, S. - De keizer van Ocean Park
Gaafboek Katwijk ZH

Heeft uw een vraag over 1 of meerdere boeken stelt ze dan gerust. Er is onderhandeling mogelijk over de verkoopprijs. Er is GRATIS verzending vanaf 25 euro. Dit geld voor zowel Belgie als Nederland.

Vriendelijke Groet,

https://www.gaafboek.online

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Gaafboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Gaafboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gaafboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gaafboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Gaafboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren