Titel

De schreeuw van dee Moloch

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789067370950

Uitgever

Blake en Mortimer

Prijs

8,50

Verzendkosten

€ 6,00

Bijzonderheden

2021, 56 pp, paperback, 30x23cm

Meer info
In De Septimus-golf wordt de dreiging van een buitenaards toestel, Orpheus genaamd, afgewend door het heldhaftige offer van Olrik. Sindsdien verblijft de ‘kolonel’ opgesloten in een psychiatrisch centrum. Terwijl Philip Mortimer zijn oude vijand weer bij zijn verstand probeert te brengen met de beroemde formule van sjeik Abdel Razek (‘Bij Horus, laat af!’) ontdekt hij dat er nog een Orpheus bestaat. Aan boord van een vrachtschip, omgebouwd tot geheim laboratorium, ontdekt Mortimer de vreemde piloot van dit buitenaards tuig. Een mensachtige alien, duister en star, die door wetenschappers ‘Moloch’ is genoemd, naar de Bijbelse afgod. Maar de reacties van deze Moloch en de hiërogliefen die hij achterlaat als raadselachtige boodschappen, doen het ergste vrezen. De Britse hoofdstad is alweer in gevaar. Tenzij Olrik de boel opnieuw redt…
Afbeeldingen
Jacobs, Edgar P. - De schreeuw van dee Moloch
boekenkeldertje Mechelen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekenkeldertje.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekenkeldertje
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenkeldertje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenkeldertje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekenkeldertje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren