Titel

God doet recht / eschatologie als christologie spreken over God 2.1

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789021141800

Uitgever

Vbk Media

Prijs

28,95

Bijzonderheden

2008, 444pp, paperback - in goede staat

Meer info
Eschatologie als christologie. Het denken over het einde van de wereld heeft mensen telkens weer verleid tot uitgebreide fantasieën. In dit boek wordt de beslissing over de wereld echter samengevat in een enkele zin: God doet recht. Het verrassende van dit boek is dat het oordeel al gekomen is, want eschatologie is christologie. Het koninkrijk van God is het koninkrijk van de koning met de doornenkroon. In dit boek gaat de auteur uitvoerig in op problemen die mensen kunnen hebben met de voorstelbaarheid van een ingrijpen van God en met de verrijzenis van het lichaam. Hij betoogt dat de moderne fysica het eerder gemakkelijker maakt om zich dat voor te stellen dan moeilijker. De eigenlijke problemen komen veel meer voort uit onze eigen ervaring: waar zien we iets van Gods handelen?
Afbeeldingen
Beek, A. van de - God doet recht / eschatologie als christologie spreken over God 2.1
Media Gratia Sliedrecht

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Media Gratia.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Media Gratia
  • Na uw bestelling ontvangen u en Media Gratia een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Media Gratia vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Media Gratia kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren