Titel

HET KANTELJAAR VAN HITLER 1924

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789045032153

Uitgever

Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam, 2016

Prijs

7,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback met verlijmde katernen, soft cover met z/w-foto's 366pp, in zeer goede staat.

Meer info
Vertaling Ton Zwaan

1924 is het cruciale jaar in het leven van Adolf Hitler. Na een mislukte coup in november 1923 wordt hij veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf, waarvan hij dertien maanden zal uitzitten. Het geeft hem de gelegenheid om op deels autobiografische grondslag een boek te schrijven over zijn politieke ideeën. Het resultaat is het geschrift dat hem beroemd, berucht en rijk maakte: Mein Kampf. Een boek dat zo onrustbarend en opruiend is dat het na de oorlog in tal van laden verboden werd - in het Nederlands is het nog steeds niet verkrijgbaar.
Peter Ross Range vertelt in een zeer toegankelijke stijl, gedetailleerd en levendig, over de ontwikkeling die Hitler in 1924 doormaakte. In dat kanteljaar maakt hij noodgedwongen pas op de plaats, overdenkt zijn bestaan, stippelt zijn politieke toekomst uit - en begint zijn weg naar de macht.
Afbeeldingen
Ross Range, Peter - HET KANTELJAAR VAN HITLER 1924
Azucena Boek Winschoten

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Azucena Boek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Azucena Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Azucena Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Azucena Boek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Azucena Boek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren