Titel

Gin&Tonic / de complete gids voor de perfecte mix

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789401412780

Uitgever

Lannoo

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2014, 8e druk 304pp, gebonden, hardcover, leeslint, met los inlegvel G&T SMAKENKRUIS, IN NIEUWSTAAT PERFECT

Meer info
Uitverkoopprijs
Samenvatting
Hét antwoord op de booming 'ginteresse' Gin-tonic, dé longdrink van de jaren 80, is hipper dan ooit. Cocktailbars en restaurants creëren heuse ginmenu's en een bloeiende thuismarkt zorgt voor een ware revival. Gin is in. Maar welke tonic kies je bij welke gin? Welke kruiden passen er nog in het glas? Komkommer of limoen, of geen van beide? Van waar komt deze heropleving? Wat is de geschiedenis van gin? Frédéric Du Bois (ginexpert) en Isabel Boons (culinair journaliste) bieden hét antwoord op al je vragen als ginliefhebber. Met behulp van een zeer praktische indeling van de gins en de tonics maak je nooit meer de foute keuze. Meer dan 60 gins en 20 tonics worden tot in detail beschreven. Een unieke gincyclopedie bezorgt je een uitgebreid en geactualiseerd overzicht van alle op de markt beschikbare gins en we gingen op bezoek bij de beste ginbars. Tot slot bevat dit boek enkele originele gerechten en recepten in combinatie met gin-tonic. Nu is het aan jou om de theorie in praktijk om te zetten, wij vergezellen je maar al te graag in de zoektocht naar jouw ultieme gin-tonic!
Afbeeldingen
Bois, Frederic Du, Boons, Isabel - Gin&Tonic / de complete gids voor de perfecte mix
Bois, Frederic Du, Boons, Isabel - Gin&Tonic / de complete gids voor de perfecte mix
Huis van de Letteren Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Huis van de Letteren.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Huis van de Letteren
  • Na uw bestelling ontvangen u en Huis van de Letteren een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Huis van de Letteren vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Huis van de Letteren kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren