Titel

Nieuwe Mandala-Kleurcreaties

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

4,00

Beschikbaar

375 exemplaren

Bijzonderheden

splinternieuw

Meer info
Twee basismandala's met hetzelfde onderwerp: dat geeft veel teken- en kleuruitdagingen. De eerste basismandala is eenvoudig van opzet, zodat je ruimte hebt om hem verder in te tekenen. Door je mandala daarna te kleuren, kun je hem helemaal naar je eigen hand zetten. De tweede basismandala is meer uitgewerkt en kun je meteen gaan inkleuren.

In zes 'mandalawerkwijzen' leer je onder meer hoe je je keuze maakt voor de basismandala en wat de betekenis is van het symbool van de cirkel. Het werken met zenstructuren wordt op een laagdrempelige manier uitgelegd. Structuren zijn overal en als je dat eenmaal herkent, ga je ze met meer gemak tekenen.

De korte verhalen bij de mandala's kunnen je beleving tijdens het tekenen en kleuren intensiveren. Misschien geven ze je de inspiratie om tot een eigen beschrijving te komen, zodat je mandala nog dierbaarder en persoonlijker wordt.

Kortom: een compleet boek met uitleg, verhalen en natuurlijk mandala's om in te kleuren, die zowel iets bij de beginnende als gevorderde mandalatekenaar in beweging zullen brengen.

Greetje Molenaar werkt al vele jaren met de mandala in haar tekenschool de ronde kunst. Velen hebben zich door haar enthousiasme bekwaamd in deze kunstvorm. Greetje is ook de auteur van onder andere de succesvolle boeken Beginnen met mandala-tekenen en -ontwerpen en Symbolen in de mandala.

zie ook onze andere mandala boeken

SPLINTERNIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Molenaar , Greetje - Nieuwe Mandala-Kleurcreaties
Molenaar , Greetje - Nieuwe Mandala-Kleurcreaties
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren