Titel

Uit de goot gezogen. / Straatvegen in Parijs.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789402124958

Uitgever

Brave New Books Conditie: als nieuw

Prijs

17,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2014, 333pp, paperback

Meer info
Hoe zou het zijn als Nederlandse vrouw in de multiculturele wereld van de Parijse straatvegers? Waarom doen zij wat ze doen? Wat zijn hun dromen? Gedurende vier seizoenen ben ik straatveger geweest in Parijs. Eén van de 5000 in groen en geel gestoken personages die het leven van een wereldstad dagelijks aan zich voorbij ziet trekken. Parijs is een stad vol mensen. Dit boek gaat over hen. Over de oude Arabier, die in zijn kartonnen hut op de stoep van het ziekenhuis bivakkeert. Over onze geluidsgevoelige overbuurvrouw, die zich met een doos eieren bij het raam opstelt. Over mijn collega Coco, die in volle tevredenheid al jaren dezelfde straten veegt. Dit boek gaat eveneens over stokbroodjes varkensoor, gokken en vakbondsstakingen. En over het moment dat de zon het overneemt van de straatverlichting...
Afbeeldingen
Pluimhaar, Rosa - Uit de goot gezogen. / Straatvegen in Parijs.
Pluimhaar, Rosa - Uit de goot gezogen. / Straatvegen in Parijs.
Quirinus Den Haag

Bestellingen worden dezelfde dag bevestigd. Kijk ook in de SPAM, mails worden daar weleens bezorgd.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Quirinus.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Quirinus
  • Na uw bestelling ontvangen u en Quirinus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Quirinus vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Quirinus kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren