Titel

Honderd deuren / druk 1

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789053335178

Uitgever

Prometheus, Uitgeverij

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2003, paperback

Meer info
Conditie als nieuw
Op haar achttiende verjaardag arriveert Mirjam Ciecierzky op een Grieks eiland in de Egeïsche Zee. Ze zal voor het eerst van haar leven langere tijd van haar tweelingzus gescheiden zijn. Er vindt juist die dag een belangrijke ceremonie plaats: men graaft volgens eeuwenoude traditie na vijf jaar een dode op om te zien of de botten blank zijn en de dode gereinigd van al zijn zonden het hiernamaals heeft kunnen binnengaan. Het is de opmaat voor negen spannende maanden waarin Mirjam zich laat begeesteren door harde kleuren, zomerstormen, begrafenisrituelen, vliegende olijven, authentieke bewoners en een wonderlijke verzameling buitenlanders. Samen met de 16-jarige Lucien, haar eilandgids, leert ze de invloed van de winter op de eilandbewoners kennen en maakt ze van nabij mee hoe de 84-jarige boer Dimitri het einde van een tijdperk aan den lijve ondervindt. Haar geestdrift voor de sferen van het eiland ontwikkelt zich gaandeweg tot overmoed.
Afbeeldingen
Stahlie, M. - Honderd deuren / druk 1
Stahlie, M. - Honderd deuren / druk 1
Quirinus Den Haag

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Quirinus.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Quirinus
  • Na uw bestelling ontvangen u en Quirinus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Quirinus vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Quirinus kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren