Titel

Lissabon / een nieuwe gids voor vrienden

Schrijver
ISBN

9789045005126

Uitgever

Atlas

Prijs

12,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2001, 327pp Twijfel over conditie, tussen goed en redelijk in! Schone, witte bladzijden, diepdruk exlibris, rug is strak, wel gelezen!

Meer info
Conditie:

Lissabon bruist! Nooit, sinds het hoogtij van haar welvaart in de zestiende eeuw, heeft de stad zo´n bloeiperiode meegemaakt, zo´n sfeer getoond. Nieuwe gebouwen bewijzen de vitaliteit en de durf van de architectuur. Monumenten en wijken worden met zorg gerestaureerd. Het aanbod van culturele evenementen zal de bezoeker verbaasd doen staan en dankzij de aanwezigheid van sterke Afrikaanse en Braziliaanse invloeden is het nachtleven, zelfs voor de blasé, een ware verrassing.
In navolging van zijn succesvolle Portugal, een gids voor vrienden heeft J. Rentes de Carvalho met Lissabon een originele en gedetailleerde gids geschreven, die de bezoeker loodst door de geschiedenis van de stad, haar geheime plaatsen, de pittoreske aspecten en gewoonten, de merkwaardige winkels, de verrassende aanwezigheid van het verleden.
Zo zien we Lissabon door de ogen van Fernando Pessoa, José Saramago en Eça de Queiroz en volgen we hen naar hun cafés, restaurants en favoriete plekken.
Lissabon bruist, Lissabon zal u verrukken.
Afbeeldingen
Carvalho, J. Rentes de - Lissabon / een nieuwe gids voor vrienden
Carvalho, J. Rentes de - Lissabon / een nieuwe gids voor vrienden
Quirinus Den Haag

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Quirinus.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Quirinus
  • Na uw bestelling ontvangen u en Quirinus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Quirinus vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Quirinus kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren