Titel

Dag*bid*boek

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789030408550

Uitgever

Gooi & Sticht

Prijs

3,49(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Goed

Meer info
Geadresseerd aan God Het is begonnen in 1987, toen ik bezig was de uitgave te redigeren van het boek De vele wegen en de ene Weg van bisschop jan Bluyssen. Het hoofdstuk 'Bidden, bezinning en inkeer' in dat boek wordt voorafgegaan door een citaat uit La prière et lespérance v-in de Franse schrijver Jean Franois Six. In dat citaat komen de volgende regels voor: Dikwijls stellen wij ons bidden uit tot later, zoals we een brief terzijde leggen waarop we eigenlijk zouden moeten antwoorden... God ook, ja God ook wacht hoopvol op een antwoord. Daar geloof ik niets van, zegt u. En toch is het waar. Ik was erg getroffen door dat citaat, en ik heb het ook letterlijk opgevat. Ik heb enkele dagen later een eerste briefje aan God getypt om hem een moeilijkheid voor te leggen. En ik had het gevoel dat het hielp. Na nog meer van die briefjes en die ervaringen nam ik het besluit een dagboek aan te leggen, gericht tot de lieve God zelf. Met elke dag opnieuw een briefje aan zijn (geheime) adres. Een aantal van die briefjes uit de loop van de jaren, voor iedere dag één, heb ik geselecteerd voor dit boekje, omdat ik het vertrouwen heb dat ook anderen er moed uit kunnen putten. Niet zozeer uit de briefjes zelf, als wel uit de ervaring dat het altijd helpt: een brief geadresseerd aan Hem.
Afbeeldingen
Beex, Harrie - Dag*bid*boek
De Tresoor Lage Zwaluwe

Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. Afhalen kan in Lage Zwaluwe of in Dordrecht. Opruiming van mijn boekenverzameling, het loopt anders uit de hand! Kijk ook eens naar de mogelijkheid van meerdere boeken om de verzendkosten te drukken

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Tresoor.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Tresoor
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Tresoor een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Tresoor vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Tresoor kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren