Titel

Helpen met de Bijbel

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789060673881

Uitgever

Gideon, Stichting

Prijs

8,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Goed, staat naam in

Meer info
Vele mensen kampen met persoonlijke problemen en voelen zich belemmerd in hun relatie met God, met hun medemens of met zichzelf. Christenen geloven dat Jezus Christus de bron is van innerlijke rust.
Hoe kan die bron bereikt worden? Wat is Gods oplossing? Hoe kan deze oplossing toegepast worden? Welke rol speelt de moderne psychotherapie in een bijbelgetrouwe oplossing?
Pastorale counseling stelt Christus en het Evangelie centraal in het zoeken naar duurzame oplossingen. Uitgaande van deze visie organiseert het Centrum voor Pastorale Counseling (CPC) cursussen voor predikanten, oudsten, jeugdwerkers, leken, en allen die bezig zijn met de pastorale taak in de plaatselijke gemeente. De auteurs schreven dit boek vanuit hun ervaring als hulpverleners en docenten. Naast de nodige theoretische beschouwingen, geeft het boek veel praktische richtlijnen, en een stapvoor-stap-methode voor het oplossen van persoonlijke problemen.
Walter Barrett studeerde theologie aan Dallas Theological Seminary en volgde een pastorale opleiding aan Westminster Theological Seminary in de Vereniqde Staten. Hij is directeur van het Centrum voor Bijbelse Vorming – België, te Heverlee, waarvan het CPC een onderdeel is.
Jef De Vriese studeerde klinische psychologie aan de Katholieke Universiteit Leuven en is directeur van het CPC.
Als u wilt weten wat er gebeurt als een theoloog en een psycholoog met elkaar op pad gaan, moet u dit beslist lezen!

Naast de nodige theoretische beschouwingen, geeft dit boek veel praktische richtlijnen, en een stap-voor-stap-methode voor het oplossen van persoonlijke problemen.
Afbeeldingen
Barrett, Walter en Vriese Jef de - Helpen met de Bijbel
De Tresoor Lage Zwaluwe

Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. Afhalen kan in Lage Zwaluwe of in Dordrecht. Opruiming van mijn boekenverzameling, het loopt anders uit de hand! Kijk ook eens naar de mogelijkheid van meerdere boeken om de verzendkosten te drukken

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Tresoor.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Tresoor
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Tresoor een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Tresoor vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Tresoor kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren