Titel

Tussen de palmen en de zee, trilogie, bevat : Rozen aan de Riviera,Stormen aan de Riviera en Huwelijksreis naar het gevaar

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789024200771

Uitgever

Kok ten Have, Uitgeefmaatschappij

Prijs

3,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

zgan 2e druk

Meer info
Samenvatting
JOHAN HIDDING heeft een grote naam zowel door zijn karakteristieke Drentse streekromans als door zijn avontuurlijke ver van huis (in Parijs, Zuid-Európa en andere werelddelen) spelende verhalen. 'TUSSEN DE PALMEN EN DE ZEE' is een van de 10 hoogtepunten in de lange rij van zijn werken. Deze Rivièra-Trilogie spreekt tot gevoel en verbeelding van ieder die het boek leest.

ROZEN AAN DE RIVIÈRA
Aan de Franse Rivièra, het gebied van zon en rozen, palmen, bergen en een toverachtig blauwe zee, woont Sandra van Waubach, een zelfstandige, hedendaagse jonge vrouw. Er komen mannen in haar leven, die haar lijken te begrijpen. Maar welke rol speelt haar temperamentvolle, schatrijke Franse nichtje Clémentine, met haar sprookjesachtig mooie villa en haar luxe jacht? En welke rol speelt Sandra's blonde, enigszins mysterieuze vriendin Aggie?

STORMEN AAN DE RIVIÈRA
Drie jonge vrouwen – geheel verschillend maar die enkele dingen gemeen hebben: charme, persoonlijkheid en de liefde voor de schrijver Louis Arduin. Hij verlooft zich met Sandra – hij ontmoet vrij geregeld Clémentine – hij denkt steeds vaker aan het meisje in Nederland: Aggie.
HUWELIJKSREIS NAAR HET GEVAAR
De huwelijksreis van Aggie en Louis Arduin begon zo vrolijk en blij. Het was een idee van Aggie – de prachtige vliegreis naar het verre Mexico. Ze wist echter niet dat juist dáár het gevaar loerde. Maar al gauw zit ze er middenin! Spanning - wurgende angst. Aggie ziet zichzelf al alleen van de huwelijksreis terugkeren! Intens leven we met dit jong getrouwde paar mee.
Afbeeldingen
Hidding, Johan - Tussen de palmen en de zee, trilogie, bevat : Rozen aan de Riviera,Stormen aan de Riviera en Huwelijksreis naar het gevaar
De Tresoor Lage Zwaluwe

Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. Afhalen kan in Lage Zwaluwe of in Dordrecht. Opruiming van mijn boekenverzameling, het loopt anders uit de hand! Kijk ook eens naar de mogelijkheid van meerdere boeken om de verzendkosten te drukken

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Tresoor.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Tresoor
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Tresoor een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Tresoor vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Tresoor kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren