Titel

Het Krassebreindieet. . Het Krasse Brein Dieet . ( Verklen de kans op Alzheimer, beperk geheugenverlies en houd je brein langer gezond . ) We willen allemaal gezond oud worden, het liefst mét een scherp stel hersenen. Maar hoe krijg je dat voor -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789492493002

Uitgever

Maven Publishing.

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback in zeer nette staat - 1e dr 2016 - 360 p - 450 gr - 14,5x21 cm - 2,4 cm dik

Meer info
- elkaar? Harvardgeneticus en voedingsexpert Preston Estep presenteert in 'Het krasse-breindieet' baanbrekende nieuwe inzichten over het effect van voeding op het ouder wordende brein. Want wat blijkt: met het juiste dieet kun je de kans op alzheimer, parkinson en geheugenverlies verkleinen én je brein langer gezond houden. De meeste diëten en voedingsadviezen zijn gericht op het jonge lichaam. Maar als je ouder wordt heeft het brein andere behoeften op het gebied van voeding en is het slim om je eetgewoonten daarop aan te passen. Uit nieuw wetenschappelijk onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat je na je veertigste antioxidanten en ijzer beter kunt vermijden, en brood en pasta juist wel goed zijn. Om je op weg te helpen zijn er ruim 70 makkelijke en lekkere recepten toegevoegd. Preston Estep is hoofd gerontologie bij het Harvard Personal Genome Project, waar onder andere de gewoonten en voedingspatronen van mensen uit verschillende landen en culturen in kaart worden gebracht. Daarnaast is Estep voorzitter van de Mind First Foundation, een organisatie voor geestelijke gezondheid die hij met biologen en scheikundigen oprichtte.
Afbeeldingen
Estep , Preston . [ ISBN 9789492493002 ] 1121 - Het Krassebreindieet. . Het Krasse Brein Dieet . ( Verklen de kans op Alzheimer, beperk geheugenverlies en houd je brein langer gezond . ) We willen allemaal gezond oud worden, het liefst mét een scherp stel hersenen. Maar hoe krijg je dat voor -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren