Titel

Epilogue Postcards from the Future

Schrijver
Uitgever

, , 2013

Prijs

25,00

Verzendkosten

€ 6,99

Bijzonderheden

Paperback 158 pages : 24 x 17 cm Illustrated. ISBN 9789490693558.

Meer info
Heike Langsdorf, Christophe Meierhans en Christoph Ragg vormen al tien jaar samen het Brusselse performancecollectief C&H. Hun laatste werk was een groots opgezet stadsproject, Postcards from the Future, dat van september 2010 tot en met juni 2011 plaatsvond in negen erg verschillende Brusselse wijken. Voor elke wijk werd een portret gemaakt in de vorm van een performance in de publieke ruimte. Elk van die performances werd aangekondigd door een postkaart die vooraf breed in de stad werden verspreid. Bij het maken van deze portretten werkte C & H telkens nauw samen met wijkbewoners. Zo kwamen zij op hun pad Europarlementari rs tegen, theaterdirecteurs, daklozen, marktkramers, sociaalwerkers, blinden, ambtenaren, nieuwe Brusselaars,. Het boek vormt een epiloog bij dit stadsproject. Het biedt een overzicht van de negen postkaarten en performances en blikt daarnaast ook kritisch terug op de hybride artistieke praktijk die eraan ten grondslag lag.
Afbeeldingen
Sebastien Hendrickx  / Christophe Ragg - Epilogue Postcards from the Future
Erik Tonen Books Antwerpen

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Erik Tonen Books.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren