Titel

De lokroep

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789024534692

Uitgever

Luitingh Sijthoff

Prijs

9,95

Bijzonderheden

paperback, 2000, 384 blz. / Spiksplinternieuw, ongelezen en onbeschadigd

Meer info
Van een verlaten strand in Zuid-Californië dook Dave Quinn de winterse oceaan in om twee meisjes-een identieke tweeling- te redden van de verdrinkingsdood.
Een van de zusjes stierf en sindsdien wordt Dave geplaagd door schuldgevoel over zijn half mislukte heldendaad.

Maar Dave wordt door meer geplaagd-door de geest van het dode meisje, door zijn liefde voor het overlevende meisje dat na vele jaren is teruggekeerd naar Californië, en door de intriges van een sinistere en gewelddadige rivaal in de liefde...

James Blaylock is een van de grote Amerikaanse vertellers. Doodsverlangen, schuldgevoel, jaloezie, dromen en de rivaliteit tussen verwanten zijn de thema's van dit boek. Evenals Dean Koontz en Stephen King schrijft Blaylock verhalen die in zijn eigen streek spelen. Het maakt zijn romans tot levensechte portretten van het hedendaagse Amerika.

'Blaylock laat ons de dagelijkse werkelijkheid door nieuwe ogen zien, waardoor het bekende ons vreemd en fascinerend voorkomt.' - Charles de Lint
Afbeeldingen
Blaylock, James P. - De lokroep
Love4Letters Velp (Gld)

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Love4Letters.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Love4Letters
  • Na uw bestelling ontvangen u en Love4Letters een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Love4Letters vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Love4Letters kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren