Titel

Thuiskomst

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789029725026

Uitgever

Voorhoeve

Prijs

9,50

Bijzonderheden

2016, 448pp, paperback, in goede staat

Meer info
'Thuiskomst' van Randy Alcorn is een aangrijpend verhaal over christenvervolging.In hun studietijd waren de Amerikaan Ben Fielding en de Chinees Li Quan hechte vrienden. Maar nu, twintig jaar later, zijn ze elkaar uit het oog verloren. Als Ben naar China reist om Li op te zoeken, heeft hij geen idee van de schokkende ontdekkingen die hem daar te wachten staan. Bijeengebracht in een uur van naderende duisternis, moeten Ben en Li keuzes maken. Keuzes die niet alleen het lot zullen bepalen van twee mannen, maar ook van twee gezinnen, twee landen - twee werelden. Het wordt een ontmoeting om nooit meer te vergeten. Randy Alcorn is de auteur van meer dan dertig boeken, onder andere 'Deadline' en 'Moedig'. Voor de bestseller 'Thuiskomst' ontving hij in 2003 een Gold Medallion Award.
Afbeeldingen
Alcorn, Randy - Thuiskomst
Kringloop Kampen Kampen

NB. Wanneer u niet binnen 3 dagen een reactie van ons heeft, kan het zijn dat onze mail in uw spambox is terechtgekomen! Kijkt u daar dan even.De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. De volgende verzendkosten gelden uitsluiten voor verzending binnen Nederland.: Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 4,15. Een zwaarder of groter pakje versturen wij in principe met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,95. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.Verzenden naar het buitenland kan natuurlijk ook tegen de gelden tarieven.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Kringloop Kampen.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Kringloop Kampen
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kringloop Kampen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kringloop Kampen vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Kringloop Kampen kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren