Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

De lij(ei)dende leider : Doeltreffend leiderschap in kleur

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789081624151

Uitgever

Samurai at Work

Prijs

49,00

Verzendkosten

€ 6,00

Bijzonderheden

2013, 156p, gebonden, nieuw

Meer info
Honderden bibliotheken kunnen worden gevuld met boeken over leiderschap. Ongetwijfeld krijgen een aantal een prominente plaats in de boekenkast. In de meeste gevallen komt men echter niet tot de implementatie en neemt de dagdagelijkse realiteit de bovenhand.

Terwijl het in wezen allemaal draait rond de uitdaging om het gedrag van elk van uw mensen te beïnvloeden. In functie van de resultaten die van uzelf en uw team worden verwacht. Gelukkig zijn de meeste van uw mensen een wandelend woordenboek. Elk woord, elk gebaar bevat aanwijzingen over hoe de persoon in kwestie zich bij voorkeur laat beïnvloeden. Het volstaat om dit woordenboek te leren lezen.

Daarom gooien we het in dit boek over een andere boeg. Door op een visueel aantrekkelijke en ludieke manier zeven aspecten van doeltreffend leiderschap anno 2013 in beeld te brengen. Met als rode draad enkele informatieve pagina’s en waar nodig een stukje duiding.

Een naslagwerk in kleur dat draait rond de uitdaging om het gedrag van elk van uw mensen te beïnvloeden. Omdat ieder mens nu eenmaal een beeldgestuurd wezen is. Maar ook en vooral omdat doeltreffend leiderschap in de eerste plaats leuk moet zijn

Over de auteur :

Willy Wastyn (°1951) is ingenieur van opleiding. Na een reeks aanvullende managementopleidingen start hij in 1981 een loopbaan als zelfstandig bedrijfsadviseur. Met als focusgebieden: Ondernemingsstrategie, Organisatiedynamiek en veranderingsmanagement. Samen met A. Van de Loo publiceert hij het boek ‘Intern Ondernemerschap’ (1991). Gaandeweg raakt hij steeds meer in de ban van de arbeidsveiligheid. De problematiek van veiligheidscultuur, -attitude en –gedrag werd al gauw zijn nieuwe biotoop.

Zijn grenzenverleggende ideeën leverden hem alvast in België de Prebes Award 2010 op voor het beste eindwerk Preventieadviseur Niveau 1. Willy Wastyn is eveneens auteur van enkele onmisbare boeken die elke preventieadviseur of veiligheidskundige moet gelezen hebben.

Het populaire wetenschappelijke werk” Duurzame Veiligheidscultuur: een kwestie van denken, dromen, durven en doen”, het ludieke boekje ‘veiligheid met een knipoog’, een werk: ‘veiligheidsgedrag, anders bekeken…’ en zijn recentste werk rond veiligheidsleiderschap: ’de leidende leider’.

Willy Wastyn is mede-oprichter van Samurai@work. Al meer dan 25 jaar begeleidt hij organisaties op vlak van organisatiestrategie, veranderingsmanagement en integraal veiligheidsmanagement. Verder ontwikkelt hij tal van vernieuwende concepten en modellen die de aanpak van het veiligheidsbeleid in organisaties een verrassend nieuw ontwikkelperspectief bieden.
Afbeeldingen
Wastyn, Willy - De lij(ei)dende leider : Doeltreffend leiderschap in kleur
managementbib.com Wilrijk

Bij bestellingen vanaf drie boeken wordt 10% korting verleend

Nieuwste boeken vanmanagementbib.com

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren