Titel

Heelmeester pijn

Schrijver
ISBN

9789041401748

Uitgever

Ambo/Anthos Uitgevers

Prijs

7,50

Bijzonderheden

paperback, 339pp, z.g.a.n. 21,5x13,5x3

Meer info
De kern van Heelmeester Pijn wordt gevormd door het verhaal over de ontwikkeling, de ondergang en de verlossing van James Dyer, die op de wereld is gekomen zonder het vermogen om pijn te voelen.

Dyer wordt geboren in een klein dorpje in Devon, in het midden van de achttiende eeuw. Als enige van zijn familie overleeft hij een pokkenepidemie, waarna een kwakzalver zich over hem ontfermt om munt te slaan uit zijn unieke eigenschap. Bij hem en bij andere leermeesters doet Dyer de kennis op die hem in staat stelt om, na een turbulente reeks gebeurtenissen, uiteindelijk als briljant chirurg voor de tsarina in Sint Petersburg te verschijnen. Op weg naar Sint Petersburg ontmoet Dyer ten slotte een heksachtige vrouw, die zowel zijn redding als zijn ondergang zal blijken te zijn.

In zijn curieuze, intrigerende en schitterend vertelde roman schetst Andrew Miller een prachtig beeld van het Engeland van de achttiende eeuw en geeft hij een eerste proeve van zijn ongewone vertelkunst.
Afbeeldingen
Miller, A. - Heelmeester pijn
't Boekhuis Venlo Venlo

't Boekhuis Venlo is een tweedehands boekwinkel die sinds 2013 bestaat.
't Boekhuis, gevestigd in een 16e eeuws monumentaal pand, biedt duizenden boeken: Geschiedenis, kunst, sport, literatuur, hobby, antieke boeken en nog veel meer.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel 't Boekhuis Venlo.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met 't Boekhuis Venlo
  • Na uw bestelling ontvangen u en 't Boekhuis Venlo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 't Boekhuis Venlo vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • 't Boekhuis Venlo kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren