Titel

Wieg Me Zachtjes

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

De Kern

Prijs

8,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback in goede staat=

Meer info
Onbegrijpelijk, ongelooflijk, en uit de media blijkt ook nog eens dat deze ellende in veelvoud heeft plaatsgevonden...

Het verhaal is mooi omschreven. Het verhaal brengt je mee in de sfeer, omgeving waarin het verhaal zich afspeelt. Mooi om op het einde te lezen hoe het uiteindelijk met iedereen gaat en hoe ze uiteindelijk met haar geschiedenis omgaat...
Een verpletterend mooi en schokkend verhaal over meisjes die in de jaren '50 bloot stonden aan terreur en geweld van de nonnen die het weeshuis runden. Een geweldige ode aan Frances en Janet die zo in de anonimiteit zijn gestorven op zeer jonge leeftijd ! Elk hoofdstuk wisseld af met terugblikken naar het verleden en het hier en nu. Maar op het eind van het boek vloeit het verhaal mooi samen als 1 geheel.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren