Titel

Remote leiderschap / Effectief leidinggeven op afstand

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789024435005

Uitgever

Boom

Prijs

10,00

Bijzonderheden

2020, 128pp, paperback

Meer info
Flaptekst

Het thuiswerken op grotere schaalt dwingt organisaties om hun manier van werken drastisch te veranderen. Werken op afstand is meer en meer de norm, neemt blijvend een prominente plaats in in ons werkende leven. Cultuur en mentaliteit spelen daarbij een belangrijke rol. Remote leiderschap is een boek met visie en schetst de toekomst van ons werk.
Er blijkt veel meer mogelijk dan we denken. Zolang we het maar belangrijk genoeg vinden en écht willen, dan kunnen we het ook.

Remote leiderschap laat zien dat remote werken geen kwestie van technologie is, maar veel meer van cultuur en overtuiging. De technologie om je bedrijf door te laten gaan, is altijd voor handen. Veel belangrijker is de vraag of de cultuur en het leiderschap het aan kan. Succesvol remote kunnen werken is om die reden een leiderschapsvraagstuk. Hoe je dat aanpakt en hoe dat eruitziet, lees je in dit boek.

Arjen Banach is een gepassioneerd organisatiefuturoloog en veelgevraagd spreker, ook in de media. De thema’s waar hij voor warmloopt zijn verandering en innovatie, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid. Hij laat keer op keer zien dat veranderingen wel degelijk kunnen slagen en maakt abstracte thema’s concreet.
Afbeeldingen
Banach, Arjen - Remote leiderschap / Effectief leidinggeven op afstand
Banach, Arjen - Remote leiderschap / Effectief leidinggeven op afstand
Sloekebast Beverwijk

Tweedehands boeken tenzij anders vermeld. Sommige boeken zijn over de grens geweest, andere bleven liever lekker thuis bij de kachel.

Aangegeven verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Sloekebast.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Sloekebast
  • Na uw bestelling ontvangen u en Sloekebast een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Sloekebast vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Sloekebast kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren