Titel

Bedwelmd door Babylon

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

97890794652

Uitgever

Stichting Heart Cry

Prijs

12,95

Beschikbaar

14 exemplaren

Meer info
Dit boek van Steve Gallagher bevat een indringende en alarmerende boodschap voor de tegenwoordige kerken in de wereld. De auteur stelt op een profetische wijze de geest van deze tijd aan de kaak. Hij legt
de vinger op de zere plek door duidelijk te maken dat duizenden gelovigen verleid en misleid worden in deze eindtijd. De (demonische) invloed van de wereld begint steeds meer de kerk te verruïneren!

Dit boek is een oproep tot radicaal discipelschap. Dat is hard nodig in een tijd waarin veel christenen zich als een kameleon aanpassen aan de omliggende cultuur. Onder het mom van zoeken naar aansluiting bij
de wereld, komt helaas veel van de wereld binnen in onze eigen gedachten, onze christelijke gezinnen en ons gemeenteleven. Dat is funest.

Bedwelmd door Babylon wil ons alert maken met betrekking tot de geest van deze tijd, zodat we vanuit Gods Woord onderscheiden waar het op aankomt indien wij onze harten rein willen bewaren. Wanneer je dit boek leest, sta je onherroepelijk voor de vraag of je eigen hart wel onbesmet van de wereld is bewaard. Die vraag eerlijk naar God beantwoorden kan het begin zijn van een opwekking!

Het is ons gebed dat God dit boek zal gebruiken om de gelovigen te helpen en de zondaars blijvend te bevrijden, zodat we God kunnen dienen met een ware geest van heiligheid!
Afbeeldingen
Steve Gallagher - Bedwelmd door Babylon
Media Gratia Sliedrecht

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Media Gratia.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Media Gratia
  • Na uw bestelling ontvangen u en Media Gratia een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Media Gratia vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Media Gratia kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren