Titel

Quest. ( Reis naar het binnenste van je ziel . ) In oude culturen werden doorgangsriten gebruikt om toegang te krijgen tot een nieuwe, spirituele wereld. De uitzonderlijke, mystieke reis die men daartoe ondernam gaf inzicht, genas, en toonde

Schrijver
ISBN

9789022523759

Uitgever

Boekerij, De

Prijs

15,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperback in als nieuwe staat - 5120 - 1e dr. 1998 - 192 p . - 290 gr

Meer info
- de mens zijn levensweg.
In de westerse wereld is de kennis van deze riten echter verloren gegaan. De verplichtingen van de moderne tijd laten ons weinig ruimte voor een innerlijke zoektocht en scheppen een afstand tussen onszelf en de natuur.
Denise Linn geeft ons de kennis van de oude riten weer terug. Voor haar zorgvuldig samengestelde spirituele programma heeft zij geput uit de wijsheid van oude inheems culturen. Hiermee kan iedereen, ongeacht zijn of haar ervaring, vorm geven aan zijn eigen, persoonlijke retraite in de natuur en aan de zoektocht naar het binnenste van de ziel: de 'Quest'.

In dit diepzinnige en tegelijkertijd praktische boek wordt uitgelegd hoe wij:
Ons levensdoel kunnen ontdekken
Een visioen kunnen oproepen
Ons gereed kunnen maken voor een spiritueel ontwaken
Onze diepste angsten tegemoet kunnen treden
Emotionele wonden kunnen helen
Mysterie en verwondering kunnen vinden in de kern van ons leven
Gemoedsrust kunnen vinden
Afbeeldingen
Linn , Denise . [ ISBN 9789022523759 ] 5120 - Quest. ( Reis naar het binnenste van je ziel . ) In oude culturen werden doorgangsriten gebruikt om toegang te krijgen tot een nieuwe, spirituele wereld. De uitzonderlijke, mystieke reis die men daartoe ondernam gaf inzicht, genas, en toonde
Linn , Denise . [ ISBN 9789022523759 ] 5120 - Quest. ( Reis naar het binnenste van je ziel . ) In oude culturen werden doorgangsriten gebruikt om toegang te krijgen tot een nieuwe, spirituele wereld. De uitzonderlijke, mystieke reis die men daartoe ondernam gaf inzicht, genas, en toonde
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren