Titel

DIVERSITEIT IN DE VERPLEEGKUNDE / basiswerken verpleging en verzorging

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789031362370

Uitgever

Bohn Stafleu van Loghum; 2010; hardcover; gebonden; 400 pag;

Prijs

45,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

GLOEDNIEUW

Meer info
Uitverkoopprijs
Samenvatting
Verpleegkundigen staan dicht bij mensen. Inlevingsvermogen en mensenkennis zijn onmisbaar voor goede observaties, klinisch redeneren of voor het kunnen geven van steun. Hoe herken je als verpleegkundige diversiteit en hoe geef je dat een goede plek in je handelen? Dit boek maakt de complexiteit van het onderwerp ‘diversiteit’ zichtbaar en biedt tegelijkertijd handvatten. Het boek laat zien hoe belangrijk de dialoog met patiënten is en hoe een verpleegkundige kennis over groepskenmerken kan combineren met het oog hebben voor unieke eigenschappen. Op het eerste oog homogene groepen patiënten kunnen veel diversiteit bevatten. De auteurs benaderen het onderwerp ‘diversiteit’ vanuit verschillende perspectieven. De complexiteit van het onderwerp wordt hierdoor goed zichtbaar. Dat diversiteit centraal staat in dit boek is niet alleen te zien aan de titel, maar ook aan de diversiteit in de opbouw van hoofdstukken. Elk hoofdstuk kan op zichzelf gelezen worden. Drie hoofdstukken zijn in de Engelse taal geschreven. Niet alleen de opbouw en de taal van de hoofdstukken is divers, maar ook de auteurs zelf verschillen in leeftijd, geslacht, gezinssituatie, opleiding (verpleegkunde, culturele antropologie, sociologie, etc.) en woonplaats (Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Amerika).
Afbeeldingen
Kuckert-Pander, A.U., Esterhuizen, P. - DIVERSITEIT IN DE VERPLEEGKUNDE / basiswerken verpleging en verzorging
Kuckert-Pander, A.U., Esterhuizen, P. - DIVERSITEIT IN DE VERPLEEGKUNDE / basiswerken verpleging en verzorging
Huis van de Letteren Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Huis van de Letteren.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Huis van de Letteren
  • Na uw bestelling ontvangen u en Huis van de Letteren een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Huis van de Letteren vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Huis van de Letteren kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren