Titel

Zwerftocht met Korilu

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Lemniscaat

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover in goede staat

Meer info
Thea Beckman (23 juli 1923 - 5 mei 2004) wilde als kind graag schrijfster worden of ontdekkingsreiziger.

Ze werd in 1923 geboren en was enig kind. Haar vader was kantoorbediende bij de Holland-Amerikalijn, maar werd in de crisisjaren ontslagen en raakte werkloos. Studeren was er daardoor voor Thea niet bij; daar was geen geld voor. Maar het was ook omdat Thea een meisje was en haar ouders vonden het vanzelfsprekend dat ze thuis mee zou helpen in de huishouding.

In het begin leek Thea zich daarbij neer te leggen; ze deed de afwas, werkte op kantoor en zorgde voor haar man en kinderen. Maar toen de kinderen eenmaal wat groter waren en ze meer tijd kreeg om te schrijven, was ze niet meer te stoppen.

Ze schreef meer dan dertig boeken en ging alsnog studeren. Met haar boeken won ze veel prijzen, waaronder Zilveren en Gouden Griffels en verschillende prijzen en eervolle vermeldingen van de Nederlandse Kinderjury.

Op bol.com vind je alle boeken van Thea Beckman.
Alles van Thea Beckman
Toon minder
Samenvatting
Thea Beckman
Zwerftocht met Korilu
Wat moet je nog op school als je het knapste jongetje van Amsterdam bent? Jasper gaat maar op een bankje in het park zitten en verveelt zich. Hij weet toch alles al! Dan ontmoet hij Korilu, die hem uitmaakt voor Kroet, een domoor die nog niets van de wereld weet. Eerst is Jasper boos, wat denkt die Korilu wel! Dan wordt hij nieuwsgierig, wie is Korilu eigenlijk? Jasper gaat met hem mee en zonder een cent op zak reizen ze samen de wereld door. Ze overleven een schipbreuk, binden de strijd aan met slavenhandelaren, trekken met een groep goudzoekers de woestijn in, komen op een smokkelschip terecht en beleven nog veel meer fantastische avonturen
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren