Titel

Wazig is de einder

Schrijver
ISBN

9789021090221

Uitgever

Zomer & Keuning familieromans - Amsterdam

Prijs

6,00

Bijzonderheden

Staat: Op eerste bladzijde staan een naam en datum geschreven verder boek zeer mooi / Bladzijden: 188 / Druk: Niet vermeld / Art.nr. : Div 4349 / Vindplaats: Div 4349

Meer info

Wazig is de einder


Wazig is de einder. Dit boek neemt je mee terug in de tijd rond 1900, toen de armste mensen van de Veluwe nog in plaggenhutten woonden. De mensen verdienden de kost met seizoenarbeid, wat weinig zekerheid van bestaan bood, en hard werken betekende. Bovendien werden ze uitgebuit door de baas omdat controle en sociale leefregels nog niet bestonden. Een meeslepende roman die het huttenvolk doet herleven: hun zeden en gewoonten, hun wilskracht en hun onderlinge verbondenheid. De schrijver (1933, zeer bekend van zijn vele romans, vaak op de Veluwe spelend, begin deze eeuw of in de Tweede Wereldoorlog) weet een familie-epos op boeiende wijze te beschrijven voor een ieder die daarvan houdt.

Afbeeldingen
Johan G. Veenhof - Wazig is de einder
Oudefotoboeken Rhenen

Geachte klant,

Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50

Met vriendelijke groet,

Team Oudefotoboeken.nl

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Oudefotoboeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Oudefotoboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oudefotoboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oudefotoboeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Oudefotoboeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren