Titel

Effectief leren - basisboek (3de druk)

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789001815448

Uitgever

Noordhoff

Prijs

14,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2013, 215pp, paperback, nieuw in folie

Meer info
Effectief leren geeft zowel beginnende als ervaren docenten ideeën voor de onderwijspraktijk en om het leren van leerlingen te stimuleren. De basisaanpak vormt de directe instructie, ofwel effectieve instructie. Dit zorgt voor een duidelijke structuur in de les, directe feedback aan leerlingen en een ontspannen sfeer. Hiervoor geeft het boek een groot aantal praktische adviezen.

In deze derde druk is de tekst op talloze plaatsen aangepast en geactualiseerd en de structuur van het boek is op verzoek van gebruikers verbeterd. Om de overzichtelijkheid te verbeteren is de driedeling in het boek losgelaten en zijn de achtergronden dichterbij de inhoudelijke thema’s geplaatst. De door gebruikers zeer gewaardeerde inhoudelijke kern van het boek is stevig overeind gebleven.

Effectief leren in de les vormt samen met Samenwerkend leren en Actief leren een drieluik. De delen zijn samen of los te gebruiken. De drie boeken zijn geschreven door Sebo Ebbens en Simon Ettekoven. Ze baseren hun kennis op langjarige eigen ervaring 'voor de klas', en een inmiddels twintig jarige praktijk van training en begeleiding van docenten, van basisonderwijs tot universiteit.
Afbeeldingen
Ebbens, Sebo; Ettekoven, Simon - Effectief leren - basisboek (3de druk)
Ebbens, Sebo; Ettekoven, Simon - Effectief leren - basisboek (3de druk)
Kringloop Kampen Kampen

NB. Wanneer u niet binnen 3 dagen een reactie van ons heeft, kan het zijn dat onze mail in uw spambox is terechtgekomen! Kijkt u daar dan even.De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 4,00. Een zwaarder of groter pakje versturen wij in principe met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,75. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Kringloop Kampen.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Kringloop Kampen
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kringloop Kampen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kringloop Kampen vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Kringloop Kampen kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,9 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8500 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren