Titel

De siddermens / Ons lichaam als energiebron

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789082707403

Uitgever

Techwatch Books

Prijs

9,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2018, 123pp, paperback, nieuw exemplaar

Meer info
Wie zou er niet altijd en overal over elektriciteit willen beschikken? Of je nu thuis bent of je wandelt in de duinen, of je nu in je auto rijdt of je vaart in je zeilboot, altijd komt stroom goed van pas! Al was het maar voor je kunstnier, je jas met elektrische verwarming, je stappenteller of, we waren het bijna vergeten: je smartphone!
Een groot nadeel van al die draagbare elektronische apparaten is dat ze op batterijen werken, die een zeer beperkte werkingsduur hebben. Bovendien bevatten ze veel schadelijke stoffen, zoals cadmium, lood en kwik.
Zou het niet een heel aantrekkelijke oplossing zijn als je zelf elektriciteit zou kunnen maken? Ongeveer zoals de sidderaal dat doet, die met de elektrische cellen in het lichaam stroom kan produceren?
Het boek De Siddermens laat zien op welke manieren mensen op een comfortabele manier energie zouden kunnen opwekken. Bijvoorbeeld door de warmte van het lichaam te benutten, door de bewegingen van je vingers of je benen te gebruiken of door zelfs je hart hiervoor in te zetten.
Hoewel veel van deze technieken het experimentele stadium nog niet ontgroeid zijn, zal het niet lang meer duren of de eerste bruikbare menselijke generatoren zullen op de markt verschijnen. Dit alles zal ertoe leiden dat er een nieuw soort mens zal ontstaan: de siddermens!
De Siddermens, geschreven door freelance wetenschapsjournalist Rijkert Knoppers, is verschenen bij uitgeverij Techwatch te Nijmegen.
Afbeeldingen
Knoppers, Rijkert - De siddermens / Ons lichaam als energiebron
Katalyse 's Hertogenbosch

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Katalyse.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Katalyse
  • Na uw bestelling ontvangen u en Katalyse een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Katalyse vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Katalyse kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren