Titel

Het Grote Karperboek. ( Duizenden karpervissers in ons land zijn de afgelopen jaren overgegaan op de moderne vangtechnieken voor karper. Boilies en hair-rigs zijn daarbij de meest gehoorde trefwoorden. In de naaste toekomst zullen nog veel meer -

Schrijver
ISBN

9789024010219

Uitgever

Goede Boek, Uitgevers.

Prijs

25,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 4220 - 1e dr 1993 - 457 p - 1250 gr - 18,5x26 cm - 3,6 cm dik

Meer info
- sportvissers deze fascinerende sport gaan beoefenen. Duidelijk is echter, dat de traditionele benadering van het karpervissen zijn geheel eigen plaats zal behouden, naast de opbloei van de moderne technieken.
Dit standaardwerk is bijgewerkt tot de stand van de techniek en de situatie van nu. Aan 'spectaculaire' nieuwigheden is voorbijgegaan, maar veel aandacht is besteed aan de de achtergronden, het hoe en het waarom.
Boeiend en glashelder worden zaken als materiaal en vistechniek uit de doeken gedaan, waarbij traditioneel en modern naast elkaar behandeld worden.
De inmiddels bekende schrijfstijl van Rini Groothuis staat er borg voor dat dit boek een aparte plaats zal krijgen op de boekenplank van elke beginnende en gevorderde karpervisser.
Rob Schneider, de illustrator van dit boek, werd geboren in Den Haag. Vanaf zijn dertiende vist hij op karper en vanaf die tijd heeft deze vis een bijzondere rol in zijn leven gespeeld. De hartstocht waarmee hij het fenomeen karper in het begin en midden van de jaren tachtig tegemoet trad, heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een bezonnen geestdrift voor het karpervissen.
Rob is geen onbekende in het intieme wereldje van grote karperjagers, ondanks het feit dat hij dagelijks leeft tussen kwasten, lijnolie en potjesgevuld met pigmenten. Hij gebruikte eerdere edities van dit boek al als hoofdkussen, waardoor hij niet kon weigeren een bijdrage aan deze nieuwe druk te leveren, toen Rini hem dat vroeg.
Afbeeldingen
Groothuis , Rini . [ ISBN 9789024010219 ] 1724 ( Een Cadeauwaardig exemplaar . ) - Het Grote Karperboek. ( Duizenden karpervissers in ons land zijn de afgelopen jaren overgegaan op de moderne vangtechnieken voor karper. Boilies en hair-rigs zijn daarbij de meest gehoorde trefwoorden. In de naaste toekomst zullen nog veel meer -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren