Titel

Beijing Doll

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789050004848

Uitgever

Vassallucci

Prijs

4,00

Verzendkosten

€ 6,50

Bijzonderheden

paperback in goede staat

Meer info
Chun Sue (Lenteboom) is de schrijversnaam van de Chinese auteur Lin Jia Fu (1984). Ze is opgegroeid op het platteland, maar na de derde klas van de middelbare school verhuist ze met haar ouders naar Beijing. Na
een periode van grote moeilijkheden - ze spijbelt constant en loopt vaker weg van huis dan dat ze er woont ­stopt ze op vijftienjarige leeftijd met school, waarna ze zich volledig op het schrijverschap stort en staken haar ouders uiteindelijk hun pogingen om haar te disciplineren.
Chun Sue schrijft naast literatuur ook muziek­recensies voor diverse Chinese bladen en heeft aanbiedingen gekregen om in films te gaan spelen. Momenteel wordt er in China gewerkt aan een musical en een film van haar literair debuut Beijing Doll.
Beijing Doll is een realistische en rauwe romàn over het leven van Chun Sue zelf, van haar veertiende tot haar zeventiende levensjaar. De setting is het kosmopolitische Beijing, waar jongeren hun weg zoeken in een snel veranderende moderne stad tijdens de eeuwwisseling. Aan de ene kant heerst het verlangen naar vrijheid, de punk-spirit, liefde en materialistische voldoening, aan de andere kant de beperkingen van een conformistische samenleving. Het is in deze samenleving dat de jonge Chun Sue haar eerste schreden op het sexuele pad zet, zich verliest in het nachtleven van Beijing en heen en weer geslingerd wordt tussen passie en dagelijkse sleur, trots en idealen, en de wreedheden van de adolescentie.
Afbeeldingen
Chun Sue - Beijing Doll
Rietje Sint-Andries

Afhaling in Sint-Andries (Brugge)
Verzending naar thuisadres in België : 6.65€ via BPost of 5.00€ naar BPost afhaalpunt
Verzending naar thuisadres pakketpost in Nederland: 6.5€
- Het gelijktijdig bestellen van meerdere artikelen levert u een belangrijke besparing in de verzendkosten op
- Retour kan binnen de 14 dagen - verzenkosten van de retour zijn voor de koper - Het retouradres wordt u doorgegeven bij de retourmelding.
Verzending is op risico van de koper.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Rietje.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Rietje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Rietje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Rietje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Rietje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren