Titel

The Gift / ontdek waarom je hier bent

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789000304332

Uitgever

Mana

Prijs

7,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2011, 268 pag. Gebonden in goede staat

Meer info
Demian Lichtenstein is een succesvol en gewild filmmaker en producent. Hij omgeeft zich met dure spullen, mooie vrouwen, grote huizen en snelle auto's. Maar ergens voelt hij een enorme leegte en komt hij tot het besef dat hij zijn leven radicaal om moet gooien. Een van de dingen die hij besluit te doen is om contact te zoeken met zijn zus Shajen Joy Aziz, die hij jarenlang niet heeft gesproken. De hereniging zorgt zowel bij Demian als bij Shajen voor een geweldige persoonlijke transformatie. Het geeft hun de mogelijkheid om de pijn uit het verleden, de scheiding van hun ouders, het afbranden van hun ouderlijk huis en de vroege dood van hun moeder, een plek te geven. Demian en Shajen besluiten om op zoek te gaan naar de essentie van het leven en ontdekken ieder hun Gift.

Het boek en de film zijn het persoonlijke verslag van hun leven, van hun zoektocht en van hun inzichten. Demian en Shajen ontmoeten de grote spirituele leiders van dit moment, waaronder de Dalai Lama, Mark Victor Hansen, Michael Bernard Beckwith, Barbara De Angelis, Lucia De Garcia, Jack Canfield, Dr. Sonia Powers, en His Holiness Sri Sri Ravi Shankar om een antwoord te krijgen op de vraag hoe ontdek je jouw unieke Gift en wat kun je de wereld daarmee geven? The Gift is zowel een bijzonder verhaal van een broer en zus, als een unieke beweging die je helpt jouw Gift te vinden en uit te dragen.
Recensie(s)

Dit boek naar de gelijknamige documentaire uit 2010 door de Amerikaanse co-auteur Demian Lichtenstein (VS premiere juni 2011) heeft als centraal thema het ontdekken van de levensopdracht die je als gave hebt meegekregen. Hij schreef het boek samen met zijn zus, van wie hij een hele tijd vervreemd was. In deel een vertellen de auteurs hun verhaal van trauma naar triomf hoe ze als broer en zus vele traumatische gebeurtenissen hebben beleefd (seksueel misbruik, het afbranden van hun ouderlijk huis, het dodelijk ongeluk van hun moeder) en hoe ze daarna gegroeid zijn. Demian ontwikkelt zich bijvoorbeeld tot een flitsende jonge filmregisseur, maar blijft ontevreden tot hij bij een therapeut komt en vele cursussen in zelfontwikkeling gaat volgen. Deel twee bestaat uit wat ze samen hebben geleerd een stappenplan met praktische oefeningen van acht universele principes, onder meer ontvankelijkheid, intentie, tegenspoed en transformatie, en het scheppen van een bewuste en liefdevolle wereld. Bij iedere stap hoort een mandala, kleur en chakra, met onder de kopjes 'transformerende wijsheid' velerlei persoonlijk advies van een keur van spiritueel begaafde personen (Mark Victor Hansen, Michael Bernard Beckwith, Shri Shri Ravi Shankar; inclusief korte biografieen).

J. Hodenius
Afbeeldingen
Lichtenstein, Demian, Aziz, Shajen Joy - The Gift / ontdek waarom je hier bent
Lichtenstein, Demian, Aziz, Shajen Joy - The Gift / ontdek waarom je hier bent
bookobook Dokkum

BookObooK probeert altijd binnen 2 dagen te antwoorden op Uw vraag/bestelling

Het komt echter voor dat U antwoord in Uw spambox terecht komt.

Als U binnen enkele dagen geen antwoord heeft ontvangen,
mag U natuurlijk altijd contact op nemen
(bij voorkeur via de email dit i.v.b. mijn andere werkzaamheden)

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel bookobook.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met bookobook
  • Na uw bestelling ontvangen u en bookobook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van bookobook vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • bookobook kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren