Titel

Geschilderde Tuinen. Tuinschilderijen van impressionisten uit de periode rond 1900.

Schrijver
Uitgever

Waanders De Kunst

Prijs

23,20(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

July 2018, (24 x 28 cm), 112 pp. Dutch text, 117 ills., in colour & b/w., paperback.

Meer info
Voor de impressionisten waren parken en tuinen een belangrijke bron van inspiratie. Uitgaande van zes thema’s wordt een keur aan geschilderde tuinen gepresenteerd van kunstenaars als Leo Gestel, Pyke Koch, Herman Kruyder, Jac. van Looy, Jan Mankes, Claude Monet, Théo Van Rysselberghe, Charley Toorop, Carel Willink en vele anderen Een apart hoofdstuk is gewijd aan de oorspronkelijke tuin van het Amerikaanse echtpaar Singer, de grondleggers van Singer Laren, die zij in 1911 bij hun Larense villa De Wilde Zwanen lieten aanleggen.
Afbeeldingen
Catalogus Singer Museum: - Geschilderde Tuinen. Tuinschilderijen van impressionisten uit de periode rond 1900.
Scriptum Art Books Den Haag

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variëren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Scriptum Art Books.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Scriptum Art Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Scriptum Art Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Scriptum Art Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Scriptum Art Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren