Titel

Innerlijke dimensies / Hypersentience als regressietherapie; onderzoekingstochten in vorige levens

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

902028715

Uitgever

Uitgeverij Ankh-Hermes

Prijs

6,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1978, gebonden met stofomslag, 272 pagina's

Meer info
Stofomslag is licht beschadigd aan de bovenkant, paar vlekjes op bovenkant boekblok, verder in goede staat.

Hypersentience is een methode om gemakkelijk in het onderbewuste door te dringen. De techniek kan beoefend worden door iedereen die zich daarvoor openstelt. Alleen noodzakelijk is geloof in de kracht van de menselijke geest en het gezonde verstand.
Door het weer naar boven halen van nare herinneringen die onderdrukt zijn, wordt vaak juist een positief effect bereikt. Men kan het leven beter begrijpen, beter accepteren; men kan dus weer blij zijn. In die zin is herinneren gelijk aan herstellen.

De techniek beoogt o.a. door middel van creatieve visualisatie de mens te doen terugkeren naar de bron van zijn eigen wezen. In de regressie-sessies wordt teruggegaan naar de oorzaak achter de oorzaken. Verschillende doodservaringen, maar ook de meest gelukkige momenten uit vorige levens kunnen worden herbeleefd; de wet van het karma wordt zichtbaar, de grenzen tussen het bewuste en het onderbewuste vallen weg. Een uitstekende voorbereiding op psychosynthese. Het doel is eenvoudigweg om meer jezelf te kunnen zijn in het dagelijkse leven, zoals deze methode bv. ook praktisch gebruikt kan worden voor beroepskeuze. Maar het ligt ook binnen bereik om doodsangst uit te wissen, spirituele transformatie te bereiken, en soms om een glimp van verlorengegane beschavingen op te vangen. Hypersentience maakt ons vrijer, creatiever en dus gelukkiger.

De in wezen simpele techniek wordt helder beschreven door de auteur, die ook nog andere boeken op haar naam heeft staan op het gebied van yoga, astrologie en reïncarnatie.
Diverse levendige verslagen van haar cursisten geven een inzicht tot welke fascinerende ontdekkingen deze tochten naar innerlijke dimensies kunnen leiden.
Afbeeldingen
Moore, Marcia - Innerlijke dimensies / Hypersentience als regressietherapie; onderzoekingstochten in vorige levens
Queeste Assen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Queeste.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Queeste
  • Na uw bestelling ontvangen u en Queeste een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Queeste vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Queeste kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren