Titel

Wegen naar verandering. Een praktische handleiding voor het tot stand brengen van veranderingen in organisaties

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789052614755

Uitgever

Academic Service

Prijs

9,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2004, 153 pp., hardcover met stofomslag. Als nieuw

Meer info
Als nieuw, naamstempel voorin, verder nagenoeg in nieuwstaat.

Veranderingen zijn in organisaties aan de orde van de dag. De oorzaken van deze veranderingen zijn zeer divers. Soms is een koerswisseling noodzakelijk vanwege externe factoren, soms dwingt de structuur van de organisatie zelf tot een ommekeer. Alle veranderingen hebben echter n ding gemeen: ze worden ingezet om een bepaald doel te bereiken.
De kunst is om het veranderproces zo te beïnvloeden dat het gestelde doel wordt bereikt. Veel veranderaars laten zich daarbij leiden door hun intuïtie. Vaak gaat dat goed, maar heel vaak ook niet. Niet elke aanpak is immers geschikt voor elk doel. En niet elke context leent zich voor het consequent uitvoeren van een aanpak. Wegen naar verandering toont aan dat het beter is om systematisch en planmatig te werk te gaan. In het boek is een routekaart opgenomen, die u helpt uw eigen route uit te stippelen. Aan de hand van deze routekaart krijgt u meer grip op veranderprocessen, waardoor de slagingskans van deze processen toeneemt.
Om uw gevoel voor veranderprocessen te vergroten en het gebruik van de routekaart te demonstreren, zijn in het boek een aantal cases opgenomen. Deze cases laten zien hoe het doel van een verandering en de context waarin deze plaatsvindt in verband staan met de gekozen aanpak. Wegen naar verandering vormt hiermee een unieke combinatie van onderzoek, praktijkervaring en theorie op het gebied van veranderprocessen.
Wegen naar verandering is bedoeld voor bestuurders, managers, adviseurs en alle anderen die betrokken zijn bij het veranderproces en de taak hebben dit proces tot een goed einde te brengen.
Afbeeldingen
Reitsma, Elsbeth, Frank van Empel - Wegen naar verandering. Een praktische handleiding voor het tot stand brengen van veranderingen in organisaties
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren