Titel

Breng mij weer tot leven

Schrijver
ISBN

9789035116740

Uitgever

Uitgeverij Bert Bakker

Prijs

3,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1997, 452 pagina's, paperback

Meer info
Kaft is een beetje verkleurd (zie foto), verder in goede staat.

Terwijl dit millennium zijn einde nadert, komen in een voorstad van Stockholm zeven vrouwen van zeer uiteenlopende leeftijd en achtergrond regelmatig bij elkaar om hun ongerustheid te uiten over dit zo verwarde en onvoorspelbare fin de siecle. Zij voelen zich bedreigd, en hopen het kwaad in de wereld te bezweren tijdens hun vurige en levendige gesprekken. Maar wanneer het kwaad hun eigen leven binnensluipt, gebeurt dit zo geruisloos en geraffineerd dat ze het niet herkennen.

Bijna onder ieders ogen verdwijnt een meisje. De politie doet niets. Alleen haar zusje zoekt wanhopig. Dan verdwijnt een van de leden van de groep. Niemand heet het zien aankomen. Wat heeft het multimediabedrijf dat een van zijn medewerksters bedreigt precies te verbergen? En wat is de betekenis van de angstaanjagende rituelen die een gewelddadige jeugdbende erop na houdt?

'Breng mij weer tot leven' is een even rijke als veelkleurige, even geraffineerde als spannende roman. Zelden heeft een boek op zo'n verrassende wijze de vorm aangenomen van het leven zelf: de beelden die Ekman gebruikt zijn sterk, suggestief, bijna filmisch, en er is sprake van een voortdurende wisselwerking tussen de uiterlijke en de innerlijke wereld, tussen gedachte en expressie, tussen ideaal en werkelijkheid. Op meesterlijke wijze worden scherpe maatschappijkritiek, vermakelijke geschiedenissen, aangrijpende scenes, surrealistische en zeer aardse belevenissen verweven tot een spannende, veelstemmige, vrouwelijke kijk op de wereld en op de grote vragen van deze tijd.
Afbeeldingen
Ekman, Kerstin - Breng mij weer tot leven
Queeste Assen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Queeste.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Queeste
  • Na uw bestelling ontvangen u en Queeste een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Queeste vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Queeste kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren