Titel

Verbeeld verlangen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789051792690

Uitgever

Gopher B.V.

Prijs

6,00

Bijzonderheden

1e druk 2005, 189pp, paperback

Meer info
'Verbeeld verlangen' beschrijft de zoektocht van Martha, een journaliste, naar haar identiteit. Verlangen naar het loslaten van wat haar in een conservatief rooms-katholiek milieu is bijgebracht, is het hoofdthema van dit boek. Werken, discipline en volharding waren de opdrachten die haar decennialang, uitgerust met pen en bocnote, voortdreven. In alles en iedereen vond ze aanknopingspunten voor interviews. Als ze zich op de valreep van haar vruchtbare leven afvraagt waarom zij geen kind zou kunnen krijgen, beselft ze, dat ze zich niet alleen heeft volgepropt met eten en daardoor aan overgewicht lijdt, maar ook met andermans levensverhalen. Met de eerste kunstmatige inseminatie donor begint de ontrafeling van haar eigen chaos.

In deze helder geschreven, pakkende roman slaagt schrijfster Marscha van Noesel erin, de aandacht van de lezer moeiteloos vast te houden. Veel vrouwen zullen zich in haar verhaal herkennen, met name degenen die net als Martha zo hard voortrennen, dat ze zichzelf voorbijlopen. Ze schetst een aannemelijk verhaal, met een sympathieke hoofdpersoon.
Afbeeldingen
Noesel, Marscha van - Verbeeld verlangen
Noesel, Marscha van - Verbeeld verlangen
2deleven-boeken Oostburg

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel 2deleven-boeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met 2deleven-boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en 2deleven-boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 2deleven-boeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • 2deleven-boeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren