Titel

Beter leren slapen + CD in doos

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789022984819

Uitgever

A. W. Bruna

Prijs

6,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2000, 188 pp., paperback. Als nieuw

Meer info
Als nieuw.

Voor de een is het een zaligheid, voor de ander een regelrechte ramp: slapen. Alleen al in Nederland en België hebben miljoenen mensen last van slaapstoornissen, variërend van slaapwandelen en slaapapneu (een korte periode van ademstilstand tijdens de slaap), tot slapeloosheid of juist een onweerstaanbare behoefte tot slapen. Het gevolg is dat ze niet goed uitrusten en de volgende ochtend moe en chagrijnig zijn, wat op den duur kan leiden tot structurele problemen thuis en op het werk. Om toch verzekerd te zijn van een goede nachtrust drinken ze voor het slapengaan een borrel of nemen een slaapmiddel in, maar na verloop van tijd helpen ook die middelen niet meer.

Met Beter leren slapen van Chris Idzikowski behoren slapeloze nachten tot het verleden. Dit pakket leert je alles wat je moet weten om je slaapprobleem aan te pakken, zoals wat slaap eigenlijk is en hoe het werkt, wat je lichaam tijdens de slaap doet (aanmaak van hormonen, schommeling van lichaamstemperatuur) en welke activiteit er plaatsvindt in je hersenen. Daarnaast bevat het boek tal van oefeningen, opdrachten en tips. Voor wie werken ontspanningsoefeningen goed en bij wie heeft een middagslaapje effect? Wat kun je doen tegen een verstoord slaappatroon, of tegen piekeren? Wanneer is er sprake van een echte stoornis? Je leert je slaap analyseren, waarna je het probleem met de juiste oefeningen in het boek leert aanpakken. Op de bijbehorende audio-cd staan aanvullende ademhalings- en ontspanningsoefeningen die je helpen om in slaap te komen en te genieten van een goede nachtrust.
Afbeeldingen
Idzikowski, Chris - Beter leren slapen + CD in doos
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren