Titel

De vrouw in de spiegel (Revenge of the middle-aged woman)

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789026983290

Uitgever

Van Holkema en Warendorf 2003

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperback, kaft met flappen, 405 pp.,incl. interview auteur en discussievragen, ongelezen, pakket post

Meer info
Rose is zevenenveertig en gelukkig, denkt ze. Ze is al 25 jaar getrouwd met Nathan, heeft zogenaamd volwassen kinderen, een leuke baan bij de krant en een heerlijk huis met een prachtige tuin. Dan verliest ze binnen 48 uur niet alleen haar man maar ook haar baan aan dezelfde persoon: haar jongere, sexy collega Minty. Zowel echtgenoot als baas geven als reden op dat ze behoefte hebben aan een frisse inbreng. Rose is knock-out geslagen, letterlijk ziek van ellende. Ze probeert weer op te krabbelen, maar Rose is een aardige vrouw en zelfs als Nathan aankondigt dat hij met Minty in haar huis wil gaan wonen kan ze niet vals worden. Wel denkt ze na over haar leven, over de keuze die ze twintig jaar geleden maakte voor 'zekerheid met Nathan' en tegen een 'onzeker bestaan met die andere man'. En het leven gaat door: een vriendin sommeert haar naar Parijs te komen om noodzakelijke inkopen te doen; Poppy e-mailt uit Thailand dat ze o-zo-romantisch getrouwd is; Nathan maakt haar deelgenoot van zijn relationele problemen met… Minty; en op een cultuur feest loopt ze die andere man tegen het lijf. Maar Rose besluit één ding: trouw te blijven aan zichzelf, aan de vrouw in de spiegel, wat er verder ook gebeuren zal.
MT.BLOEM Liessel

Wanneer antwoord op uw bestelling niet binnenkomt, wilt u dan s.v.p even uw spam checken? Mogelijk is ons mailbericht in de spam/ongewenste mail terechtgekomen.
U kunt natuurlijk ook bellen.

Om portokosten van pakketpost te drukken, kan een boek (indien gewenst en indien mogelijk) OPENGEVOUWEN worden verstuurd.

Wij verkopen ook Engelstalige boeken!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel MT.BLOEM.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met MT.BLOEM
  • Na uw bestelling ontvangen u en MT.BLOEM een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van MT.BLOEM vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • MT.BLOEM kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren