Titel

Holland

Schrijver
Taal

Meertalig

ISBN

9789491196324

Uitgever

De Kunst, Wezep

Prijs

18,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Gebonden, 2012, 142 blz. Nederlands- en Engelstalig. Met kleurenfoto's.

Meer info
Fotografische reis door Nederland met de vraag: wat is de stand van het land begin 21e eeuw ? De fotograaf Erik Hijweege gaat op zoek naar de identiteit van de onzekere, mopperende Nederlander in een welvaartsstaat. Hij roept bewust associaties op met behulp van een speciale fototechniek: klassieke 8x10 inch camera met beeldvernauwende lens, waardoor alleen de middelste strook scherp is. De foto's zijn ook van ver en vanaf een hoog standpunt genomen. Onderwerpen zijn bekende Hollandse taferelen, zoals de Nieuwjaarsduik, Keukenhof, Prinsjesdag, Schiphol, carnaval en de Vierdaagse in Nijmegen. Evenementen en mensen worden vervreemdende miniaturen. De foto's zijn liggend geplaatst en soms met een uitsnede op volgende pagina herhaald. Met uitgebreide bijschriften, Nederlands- en Engelstalig. Achterin is een kaartje met de fotolocaties te vinden, voornamelijk in West- en Noord-Nederland. De fotograaf is ex-directeur van reclamebureaus, werkt vrij en in opdracht en maakte eerder twee fotoboeken. De tekst is geschreven door Michiel Goudswaard, oud-adjunct-hoofdredacteur van Het Financieele Dagblad, verslaggever en columnist.
Afbeeldingen
Hijweege, Erik en Michiel Goudswaard - Holland
BoekenWO2 Raalte

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel BoekenWO2.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren