Titel

Park open 20 jaar

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Stichting Park Open

Prijs

6,00(Excl. verzendkosten)

Meer info
Een schitterende locatie, ontspannen bezoekers van alle leeftijden, toegankelijke muziek en een aangename temperatuur. Wat meer is er nodig voor een perfecte zondagmiddag? Park Open is uitgegroeid tot een waar fenomeen. Elk jaar genieten duizenden bezoekers van dit evenement. Stonden de bands twintig jaar geleden nog op een podium van houten pallets, dat is inmiddels verleden tijd. De Organisatie groeide met de tijd mee en werkt professioneel. Maar de sfeer is onveranderd. Arnhemmers van zeer diverse pluimage, uit alle lagen van de bevolking, ontmoeten elkaar op de Ronde Weide en vermaken zich uitermate goed, al dan niet zittend of liggend op meegebrachte picknickkleden.

Park Open is niet meer weg te denken als vrijetijdsbesteding op een Arnhemse zomerse zondagmiddag. Ik vind dat een bijzondere prestatie van de organisatie. Met relatief weinig financiële middelen, maar met veel enthousiasme en trouwe vrijwilligers wordt gedurende de hele zomer een unieke middag in Park Sonsbeek neergezet. Het kan niet anders of daar zitten mensen met passie achter! Niet voor niets ontving Hans van Vrijaldenhoven, de grondlegger van het evenement, in 2010 een Zilveren Stadspenning. En kreeg Park Open in 2010 de Arnhemse Cultuurprijs. Met deze prijs bedankt de gemeente een persoon of Organisatie die op een bijzondere manier bijdroeg aan het culturele klimaat van Arnhem. Ik ben echt van mening dat Arnhemmers boffen met elk jaar opnieuw dertien zondagen Park Open.

Dit boek met foto's en herinneringen van bekende en onbekende Arnhemmers, geeft een indruk van 20 jaar Ronde Weide. Ongetwijfeld zijn er nog veel meer verhalen te vertellen. Elke bezoeker heeft immers zijn of haar eigen herinneringen aan Park Open op de Ronde Weide. Ik wens u veel plezier met dit boek en vooral ook nog vele zonnige middagen op de Ronde Weide in ons prachtige Sonsbeekpark!

Paulien Krikke, burgemeester Arnhem
Afbeeldingen
Crone, Kees - Park open 20 jaar
Doornweerdje Oosterbeek

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.

De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.

Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Doornweerdje.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Doornweerdje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Doornweerdje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Doornweerdje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Doornweerdje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren