Titel

De zaak Francis Blake / druk 1

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789067370271

Uitgever

Dargaud nv - Lombard sa

Prijs

25,00(Excl. verzendkosten)

Beschikbaar

13 exemplaren

Bijzonderheden

1996, paperback, nieuw

Meer info
Eerste druk van het dertiende album van Blake & Mortimer. Het omstreden album dat na een rechtszaak niet meer verkocht mocht worden.

De zaak Francis Blake is het dertiende album en het negende op zich staande verhaal uit de Belgische stripreeks Blake en Mortimer. Het verscheen in 1996 en was het eerste album in de reeks dat niet meer volledig gemaakt is door E.P Jacobs, de negen jaar eerder was overleden geestelijk vader van de strip. Het succes van dit album zorgde voor een heropleving van populariteit van Blake en Mortimer.

Toen het album in 1996 voor het eerst verscheen was de naam E.P Jacobs prominent op de kaft te zien, terwijl de naam van Benoit en van Hamme slechts op het voorblad te zien was. De erven van Jacobs begonnen een proces tegen de uitgeverij omdat ze vonden dat hiermee te veel de illusie werd gewekt dat het album door Jacobs zelf was getekend en daarmee de naam van Jacobs voor financieel gewin werd gebruikt. Het proces werd gewonnen en Dargaud moest een onbekende schadevergoeding betalen. Op alle volgende albums staat nu in kleine letters ‘’gebaseerd op de karakters van E.P Jacobs’’ terwijl de namen van Benoit en van Hamme groter op de kaft zijn gedrukt.
Afbeeldingen
Benoit, T. - De zaak Francis Blake / druk 1
Benoit, T. - De zaak Francis Blake / druk 1
Benoit, T. - De zaak Francis Blake / druk 1
OFKE - ØFKE Voorburg

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel OFKE - ØFKE.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met OFKE - ØFKE
  • Na uw bestelling ontvangen u en OFKE - ØFKE een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van OFKE - ØFKE vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • OFKE - ØFKE kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren