Titel

Natuurlijk genieten. Restaurant de Librije.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789040088148

Uitgever

Zwolle, Waanders Uitgevers 1e druk 2003 9789040088148

Prijs

8,70

Bijzonderheden

geb hardcover 144pp. zeer goed, fraaie afb. op het rode schutblad geschreven converatie tussen 2 dames

Meer info
Therese Boer-Tausch is gastvrouw en sommelier in De Librije, het Zwolse restaurant, dit jaar gelauwerd met drie Michelinsterren. Dat is niet alleen te danken aan het originele kooktalent van Jonnie Boer en zijn brigade maar zeker ook aan de zorg en het vakmanschap van Therese. Dit boek gaat over het zoeken naar de juiste combinaties van wijnen en gerechten. Bij collega-chefs worden sessies gehouden: de geproefde gerechten worden beschreven met de reden van de wijnkeuze. Tussendoor informatie over o.a. kooieenden, chocolade, diverse vinificatietechnieken van wijnen en wat daarbij smaakbepalend is, verschillende wijnsoorten, kazen, werken in de bediening (de zwarte brigade) enz. Voor gastronomen en alle andere liefhebbers een zeer onderhoudend, inspirerend boek, geschreven vanuit een heel verfrissende, pretentieloze visie waaruit een grote liefde voor het vak spreekt en een drang naar steeds meer kennis. Afgesloten met trotse foto's van het gezin met zoon Jimmie en pasgeboren dochtertje en een kort verslag over hoe werk en kinderen gecombineerd worden. Prachtige foto's in kleur en zwart-wit. Geen register.
Afbeeldingen
Boer, Therese. - Natuurlijk genieten. Restaurant de Librije.
hasselman Breda

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel hasselman.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • hasselman kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren